17.09.2008.

Besplati multimedijalni sadržaj za mobitele - 2 dio

Slike
Mobiteli - Besplati multimedijalni sadržaj za mobitele - 2 dio

Vrlo zanimljiva stvar za vaše mobitele je multimedijalni sadržaj. Mlađa populacija više se interesira za multimedijalni sadržaj , dok ljudima u godinama ovakav sadržaj nije bitan. Oni se više orijentiraju na poslovni sadržaj.


U prošlom članku naveli smo nekoliko stranica na kojima možete naći mnoštvo melodija, igrica, tema i sl.  A u ovome članku ćemo tu ponudu proširiti.
Na www.mobiletoones.com/tags/iphone_wallpapers/2 stranici možete naći  mnoštvo pozadinskih slika  za iPhone mobitele. Da biste skidali sadržaj s ove stranice prvo se morate registrirati (besplatno). Osim pozadinskih slika za iPhone,  na stranici ima i ponuda melodija, igrica i sl.


Druga stranica je www.mobiletoones.com/tags/iphone_wallpapers/2 . Na njoj možete naći razne čuvare zaslona, a naravno ima i ponuda ostalog multimedijalnog sadržaja.


Zadnja ali i najzanimljivija stranica je www.brinked.com, na kojoj se nalazi velika ponuda melodija za sve modele mobitela. Na ovoj stranici možete i sami kreirati melodiju sa njihovim besplatnim uslužnim programom uz koji možete stvoriti melodiju dugu 30 sekundi ili manje u dva jednostavna koraka. Sve što trebate j e otići na ovu stranicu www.brinked.com/create-ringtone.html i pratiti upute.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0