28.10.2008.

Predstavljan novi luksuzni mobitel Motorole

Slike
Mobiteli - Predstavljan novi luksuzni mobitel Motorole

Luksuzna AURA, novi model iz Motorole, predstavlja kružni zaslon, prvi u svjetskoj mobilnoj industriji

ZAGREB – 27. listopada, 2008 – Inspirirana luksuznim satovima i ručnim radom, Motorola  je svijetu predstavila novi model AURA – jedinstven uređaj koji  prelazi konvencionalne granice i ponovo uzdiže umjetnost u dizajnu i proizvodnji mobilnih uređaja.  Fina izrada i prvi kružni zaslon u mobilnoj industriji  pomažu AURI u stvaranju osjetilnog iskustva, bez premca za sve one s uglađenim ukusom.

Profinjen dizajn, trkaće mašine vrhunskih svojstava i kvaliteta fotografskog ispisa poslužile su kao savršene muze u procesu  kreiranja AURE.  Forma AURE priziva vječnu ljepotu luksuznih satova predstavljajući prvi kružni ekran ikad u sklopu mobilnog uređaja. Tehnička preciznost i mehanička izvrsnost u kombinaciji sa glavnim ležajem koji nosi „swiss made“ natpis te dodatnih više od 200 dijelova čine otvaranje uređaja besprijekornim.  Svojevrsna počast kvaliteti fotografskog ispisa odana je kroz briljantno međusobno djelovanje 16 milijuna boja i rezolucije od 300 dpi što krasi unikatni, kružni zaslon od tekućih kristala. Prekrivena  prvostupanjskim, 62-karatnim safirnim kristalnim lećama  - odnosno jednim od najotpornijih materijala na svijetu kada su ogrebotine u pitanju - AURA je jednostavno elegantna. 

„AURA je najnoviji Motorolin doprinos visokom razredu mobilnih uređaja te je rezultat kontinuirane inspiracije za inovacijama u dizajnu, mašti  te najsuvremenijem ručnom radu.“ , rekao je Jim Wicks, potpredsjednik korporacije i direktor sektora za iskustva potrošača mobilnih uređaja pri Motoroli. „Od trenutka kada vlasnici AURE prime mobitel u ruke, njihovo iskustvo će se uzdignuti  u pogledu luksuza i neviđene kvalitete.“
Rukom izrezbareno bogatstvo AURE moguće je doslovno osjetiti na nehrđajućem čeličnom kućištu, dok su sklopovi i uzorci kemijski urezani u podlogu. Samo je za prednji dio telefona potrebno gotovo dva tjedna rada. Za to vrijeme nehrđajući čelik je pripremljen i obrađen, poliran rukom i električnim putem, kemijski urezan i obložen posebnim materijalima, odnosno premazan PVD-om (physical vapor deposition). Rezultat je gotov proizvod spreman odolijevati testu vremena.

Ako okrenete telefon, sa stražnje strane ćete otkriti prozor u njegovo mehaničko srce. Glavni ležaj sa „swiss-made“ natpisom,  zupčanici napravljeni od Rockwellovog 50-50 pojačanog čelika i 130 preciznih kugličnih ležaja čine dobitnu kombinaciju poradi koje se otvaranje AURE čini poput ulaska u luksuzni automobil, a ne mobilni uređaj. Posebno dizajniran rotirajući mehanizam broji preko 200 preciznih samostalnih dijelova, dok su zupčanici zaštićeni od grubih uvjeta premazom kakav se koristi i kod trkaćih mašina vrhunskih svojstava.  Motorolina zakonom zaštićena CrystalTalk tehnologija garantira najvišu razinu zvuka prilikom svakog poziva, dok Stereo Bluetooth tehnologija omogućava vlasnicima AURE telefonske razgovore bez upotrebe ruku spajajući ih s prikladnom kombinacijom slušalice i mikrofona.


Dostupnost

Aura se očekuje na tržištu diljem svijeta krajem 2008. godine. Za doživljaj AURE molimo Vas da posjetite www.motorola.com/AURA. Za više informacija o tehničkim specifikacijama molimo Vas da posjetite www.motorola.com/mediacenter.


O Motoroli

Motorola je poznata u svijetu po inovacijama i vodećoj poziciji u bežičnim i širokopojasnim komunikacijama. Inspirirani vizijom o bezgraničnoj mobilnosti u Motoroli su predani glavnom cilju - jednostavnom i bezgraničnom povezivanju ljudi, poslovnog svijeta i vlada s onim što žele i trebaju. I zato u Motoroli stvaraju proizvode koje jednostavno morate imati, iskustva koje morate doživjeti, snažne mreže i podršku cijelog kompleta usluga. Motorola je Fortune 100 tvrtka s globalnim prisustvom i utjecajem, a u 2007. godini je zabilježila prodaju u iznosu od 36.6 milijardi USD. Sve dodatne informacije o Motoroli potražite na http://www.motorola.com.

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0