27.07.2009.

General Mobile dual-SIM mobiteli dostupni u Hrvatskoj

Slike
Mobiteli - General Mobile dual-SIM mobiteli dostupni u Hrvatskoj

Tvrtka Movens d.o.o., zastupnik Palma, HTC-a i Sonima, svoju ponudu vrhunskih mobilnih uređaja za različite segmente potrošača, obogatila je mobitelima marke Genaral Mobile. U zadnje vrijeme izuzetno traženi telefoni sa dual SIM-om, napokon su na tržištu Hrvatske i Bosne i Hercegovine. 

"Uporaba dvije SIM kartice u jednom uređaju sve više postaje potreba, ne samo zgodan dodatak u svijetu suvremene mobilne telefonije. Privatni i poslovni brojevi u jednom uređaju, reduciranje troškova kombinacijom davatelja usluge ili samo uporaba lokalnih prepaid kartica na poslovnom putovanju su samo neki od brojnih razloga prelaska na dual SIM uređaje." - rekao je Branko Belošević, Movensov direktor prodaje i dodao "sada zaista više nema potrebe za nošenjem dva mobilna uređaja u isto vrijeme, a General Mobile će, u suradnji sa Movensom, na tržište Hrvatske i BiH donijeti još mnoštvo noviteta i iznenađenja." 

General Mobile je na razvoju softvera za mobilnu komunikaciju, mobilnih uređaja i GSM telefona počeo raditi u zadnjem kvartalu 2005.g., od tada broj, inovativnost i vrste uređaja u General Mobilovoj ponudi rapidno raste. Dobitnik "Plus X" nagrade za izuzetna postignuća u inovacijii, dizajnu ili lakoći uporabe, General Mobile svojim proizvodima i njihovom stalnom nadogradnjom garantira dulju prisutnost među mobilnim proizvođačima.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0