07.04.2010.

Privé mobitel za nostalgičare

Slike
Mobiteli - Privé mobitel za nostalgičare

Koliko ste puta šetali ulicom, čuli zvonjavu mobitela, posegnuli u džep i onda – tražili, tražili, tražili... pronašli (!) i netko prekine? Kvragu, i ti mali mobiteli danas. Em ih nikada ne možeš pronać kad ti trebaju, em ih nitko ne uočava kad ih pronađeš i hoćeš se pohvalit svojim turbo AMOLED ekranom. Ponekad se s nostalgijom sjećamo onih dobrih starih Nokijinih cigli koje je svatko od nas u jednom trenutku posjedovao i uvijek – uvijek – znao gdje se nalazi.

Ok, lažemo, mi ne gledamo sa nostalgijom u okicama, ali neki ljudi (čitaj: fancy ljudi) očito vole taj period u kojem ti je trebao oružani list za mobitel.

Tako je Stuart Hughes još jednom nadmašio samog sebe u stvaranju još jedne luksuzne inačice telefona koju nitko zdravog tech razuma nikada nebi kupio (niti mogao kupiti, vjerojatno). Radi se o tzv. Privé Phoneu koji je optočen sa 76 dijamanata i 22 karatnim zlatom i teži laganih 900 grama. Od najnovije tehnologije posjeduje WAP, SMS i EKRAN U BOJI (ispričavamo se na caps locku, ali tako su oni napisali na svom site-u, pa mi jednostavno prenosimo entuzijazam te najnovije tehnologije).

Ako vam je ovaj telefon sa najnovijom tehologijom i EKRANOM U BOJI privlačan, morate se itekako požuriti, jer biti će proizveden u samo 10 (deset!) primjeraka – da, oni zapravo misle da će naći deset osoba koje će ovo kupiti!
Jedan komad ovog luksuznog telefona sa EKRANOM U BOJI će vas koštati mizernih milijun i stošezdeset tisuća kuna.
Isplati se jer uz EKRAN U BOJI dobite i granitnu torbicu – pretpostavljamo zato što bi se bilo koja druga raspala pod tolikom količinom nevjerojatnosti.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0