25.08.2010.

HT uveo novu iTarifu – i75

Slike
Mobiteli - HT uveo novu iTarifu – i75

Hrvatski telekom uveo je novu tarifu i75, čija mjesečna naknada iznosi 75 kuna, a uključuje 125 MB podatkovnog prometa, te minute i SMS poruke prema svim mrežama.

Preciznije, radi se o 75 minuta razgovora i 25 SMS poruka prema svim mrežama. U priopćenju HT-a stoji:
' Tarifa je idealna za sve koji imaju potrebu vrlo jednostavno, putem mobilnih telefona, pristupati e-mailu, društvenim mrežama (Facebooku, Twitteru itd.) te svakodnevno kratko surfati. Bezbrižno korištenje mobilnog Interneta osigurava T-Mobileova najbrža i najsigurnija 3G mreža u Hrvatskoj.'

Koliko je to istinito, mogu vam potvrditi svi T-Mobile korisnici koji su na godišnjem pokušali raditi uz njihov mobilni Internet. Kažemo 'pokušali' jer u velikom broju slučajeva njihovu 3G mrežu mogli smo imati samo u snovima. Da ne ispadne da ne volimo T-Mobile, u brzom mobilnom Internetu nisu se proslavile niti druge mobilne mreže.

U sklopu tarife i75, korisnici će imati izbor raznih mobitela sa touchscreenovima, poput Samsunga S5620 za 698 kuna ili LGa Cookie Fresh GS290 i Samsunga S3370.

Na korištenje ove tarife trebali bi vas uvjeriti i Neven Ciganović, Nevena Rendeli i Nikolina Pišek jer su svi poput poludjelih fanova T-Mobilea odmah pohrlili u novootvoreni dučan na Savskoj po ovu novu tarifu. Ne, ne mislimo da PR s ovim ima veze...

 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0