22.09.2010.

iPhone 4 dostupan od petka u ponudi HT-a

Slike
Mobiteli - iPhone 4 dostupan od petka u ponudi HT-a

Najnoviji iPhone moći ćete nabaviti od petka 24. Rujna ekskluzivno u ponudi Hrvatskog Telekoma, a za optimalno korištenje uređaja u ponudi je nekoliko iTarifa.

iPhone 4 ima ugrađen FaceTime, čime se ostvaruje san o video razgovorima, a opremljen je i fantastičnim novim zaslonom Retina s najvećom rezolucijom ikada u mobilnim telefonima. Zahvaljujući Retini iPhone 4 omogućava iznimno oštar prikaz teksta, slika i video zapisa. Osim toga, iPhone 4 donosi kameru od 5 megapiksela s LED bljeskalicom i mogućnošću snimanja videa u HD rezoluciji, Appleov A4 procesor, 3-osovinski žiroskop i do 40 posto dulje vrijeme razgovora. Sve je to upakirano u sasvim novi dizajn od stakla i nehrđajućega čelika, koji uređaj čini najtanjim pametnim telefonom na svijetu.

iPhone 4 dolazi s iOS 4, najnovijom verzijom najnaprednijeg operativnog sustava za mobilne uređaje koji sadrži preko 100 novih karakteristika. Revolucionarni App Store nudi preko 200.000 aplikacija, uključujući i novu iMovie aplikaciju izrađenu samo za iPhone 4.

Informacije o tarifama dostupne su na www.t-mobile.hr/iphone ili u T-Centrima.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 1
mko
09:27
09. veljača 2011.

koliko košta mobitel