06.10.2010.

Luke, I am your...smartphone: Motorola Droid 2

Slike
Mobiteli - Luke, I am your...smartphone: Motorola Droid 2

Čudni su ti putevi galaksije, složit će se svi geekovi i obožavatelji Star Warsa. U njihove ruke tamo negdje iz paralelnog svemira sletjet će posebna edicija Driod 2 smartphonea upakrirana u stvrdnutom karbonitu.

Ta mala napravica znakovitog imane R2-D2 Droid u izdanju Verizona imat će oslikano kućište u limitiranom izdanju, pogodite, s likom malog drioda Lukea Skywalkera!

Vjerni obožavatelji u ni u kojem slučaju neće ostati zakinuti jer će takav jedinstveni uređaji imati tematizirane widgete kao i dock. Zvukovi iz Star Warsa, melodije, pozadinske slike kao i video isječci s originalnom glazbom iz Star Warsa Episode IV stalno će podjećati korisnike da ih tek malo dijeli od zakoračenja u njihov toliko obožavani imaginarni svijet. Sve je to zapakirano u cijenu od 300 dolara na osnovi dvogodišnjeg ugovora i, nažalost, ponuđeno samo vjernim klijentima Verizona.

Međutim, oni koji koriste telefone koje pogoni Android inačice 2.1. dobit će ipak barem mrvicu kolača. Oni će s interneta moći skinuti aplikaciju 'The Empie Strikes Back' koja će im omogućiti skidanje promotivnog Star Wars materijala.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0