16.12.2010.

HTC 7 Mozart

Slike
Mobiteli - HTC 7 Mozart

Pod dizajnerskom palicom HTC-a, 7 Mozart našao je svoje mjesto u elitnoj postavi koja se odlikuje kako i tehničkim postavkama tako i stilskim obilježjima. Ljepotan koji je nadasve funkcionalan dolazi s Microsoft Windows Phone 7 operativnim sustavom i podržava tehnologije 3G HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi omogućavajući korisnicima iznimno brzu mrežnu ili wireless povezivost s drugim uređajima. Touchscreen Mozarta vrlo je sličan onome koji ima HTC 7  Trophy, dakle, oboje su HTC Windows Phone 7 ranga. 

Ako ste pomislili da je se 'Mozart' u imenu asocijacija na vhunsko glazbeno ostvarenje, bili ste u pravu. Ima koje označava majstorsko muziciranje u slučaju HTC-ovog mobilnog uređaja znači obogaćane zvučne efekte i visokokvalitetni surround zvuk. Ugrađene postavke poput pretraživača weba, 8 megapikselna kamera, video player visoke kvalitete, glazbeni player sa surround zvukomi Windows Smarthphone dolaze sa sučeljem iznimne učinkovitosti i mogućnosti prilagođavanja.

Izgled i veličina

Kućište Mozarta napreavljeno je od brušenog aluminija koji, osim što dobro izgleda, daje izuzetan osjećaja prilikom držanja u ruci. Prednja strana kućišta odlikuje se WVGA touch screenom čiji dijagonalni presjek iznosi 3.7 inčeva. Prikaz koji se odlikuje visokom rezolucijom odličan je za pregledavanje fotografija i uživanje u video materijalima.
Funkcija automatskog rotiranja omogućuje korisnicima da njihov 'handset' modificiraju iz horizontalnog u vertikalni položaj.
Masa od 130 grama optimalna je za dobar osjećaj prilikom držabnja mobitela u jednoj ruci i nošenja u džepu, a tome svakako pridonose i elegantne linije uređaja.
Kako biste što bolje mogli percipirati Mozartovu vanjštinu, navest ćemo da u debljini mjeri 1.19 cm, u širini 6.02 cm, a dug je 11.9 cm uz 3.7 inčni touchscreen ekran.
Na uređaju je ponuđena samo virtualna tipkovnica koja se pojavljuje na korisnikov aktiviranje.

Madiji i zabava

Ovisno o individualnim željama, korisnik može uistinu uživati u ponudi zabavnih sadržaja na svome novom smarthphoneu. Uređaj podržava visokokvalitetne glazbene, video i sadržaje koji se odnose na igrice. Korinik se može služiti već ugrađenim glazbenim i video sadržajima koje pokreće Zune ujedno i pomagajući se njima kako bi pronašli nove pjesme ili spotove.
Ono što je doista vrijedno divljenja na Mozartu je SRS Surround i HD koji omogućuje vrhunski doživljaj iz svijeta glazbe i video uradaka.
Kamera od 8 piksela koja je diskretno ugrađena u pozadinu kućišta služi za snimanje kvalitetnih fotografija i videa i prilikom kretanja. Mnoštvo postavki poput xenon flash opcija, detektiranja lica, geo tagginga za fotografije i videa, pomoći će vam da svaki vaš uradak ne bude ništa lošiji od pravog remek djela.
Također, svi vlasnici Mozarta imat će privilegiju gledanja filmova, a svoje najdraže fotke moći će dijeliti s frenovima putem ugrađene aplikacije za Facebook, SkyDrivea ili Windows Livea. Igranje igrica putem Xbox LIVEA dodaje još jednu dimenziju u zabavi budući da možete to raditi zajedno s vašim prijateljima te sačuvati rezultate igrica. Pri tom, u velikom izboru igrica zadovoljit će i najzahtjevnije.

Komunikacija i poruke
Odabirom najbolje metode od silnog spektra ponuđenih, korisnici mogu iznimno lako i uspješno komunicirati sa svojim prijateljima, obitelji ili poslovnim suradnicima. Poziv se može ostvariti ručno ili preko imenika koji sadrži sve kontakte dok se poruke mogu slati individulano ili korisnik jednostavno može stavljati informacije na omiljenu socijalnu mrežu i tako izvještavati o svom svakom pokretu. Mozart 7 podržava Facebook i Windoes Live, a nudi i mogućnost slanja e maila, multimedijalnih poruka, tekstualnih poruka ili korištenja online instant servisa poruka.

Tehnologija i internet

Povezujući se sa svojim Mozartom na druge uređaje, korisnik se može služiti Blutooth wireless tehnologijom ili preko USB kabelne povezivosti. Prenošenje podataka između dva kompatibilna povezana uređaja odvija se velikom brzinom zahvaljujući GPRS i EDGE podršci. U uređaj je ugrađen i GPS navigacijski sistem koji će vam u svakom trenutku reći kamo idete ili kako stići na željenu destinaciju. Pi tom korisniku je pomoću Binga omogućen pregled karata.
Kada je baterija upotpunosti napunjena, korisnik može očekivati 5.5 sati razgovora preko 3G mreže ili 6.6 sati u slučaju korištenja preko GSM mreže. Memorija je također odlična, HTC 7 Mozart ima 512 megabajta ROMa, 576 magebajta RAMa i 8 gigabajta dostupne memorije.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 2
Sindrom
01:57
11. rujan 2011.

ja imam ovaj telefon .. odlican je a nemam nista ni protiv kamere :D

DZENO
08:09
25. lipanj 2011.

Zasto je nedostatak Kamera ?? ako je 8mp onda bi trebala biti dobra ili ??