17.12.2010.

U HT-ovoj ponudi od sada Nokia N8 i C7!

Slike
Mobiteli - U HT-ovoj ponudi od sada Nokia N8 i C7!

HT će idući tjedan svoju bogatu ponudu pametnih telefona upotpuniti najnovijim modelima iz poznate finska tvrtke Nokia. Radi se o vrhunskim Nokia N8 te Nokia C7, prvim uređajima s najnovijim, operativnim sustavom Symbian^3 koji donosi  sasvim novo sučelje te preko 50 noviteta. Odličan su  izbor za korisnike koji traže iznimne multimedijalne sposobnosti, brz pristup Internetu i društvenim mrežama.

Nokia N8 najnoviji je model hvaljene Nokijine N serije i u potpunosti potvrđuje sva očekivanja. Osim što je to prvi uređaj sa Symbian^3  operativnim sustavom korisnicima donosi i izvanredne tehničke karakteristika. To su, prije svega, 12-megapikselna kamera s autofokusom i bljeskalicom, mogućnost pohrane iznimno puno datoteka (fotografija, filmova itd.) obzirom da nudi čak 16 GB memorije koja se može proširiti na 32 GB.
Nadalje, tu je mogućnost snimanja i pregledavanja HD (high definition) video materijala, izvanredni AMOLED zaslon osjetljiv na dodir koji podržava multitouch a ujedno je otporan na ogrebotine, akcelerometar, WI-Fi povezivost, Bluetooth, podrška za java script te mnoštvo drugih mogućnosti najgornje klase mobilnih uređaja kao što su sekundarna kamera za video pozive, digitalni kompas, Carl Zeiss optika, Xenon bljeskalica itd.

Uređaj se  može pohvaliti i iznimno izdržljivom baterijom koja omogućuje 12.30 sati razgovora ili 50 sati neprekidnog slušanja glazbe.

Nokia C7  također posjeduje veliki AMOLED zaslon osjetljiv na dodir koji prikazuje preko 16 milijuna boja u čemu će korisnici posebno uživati prilikom pregledavanja fotografija i video isječaka. Zaslon podržava i napredni multitouch, a zahvaljujući posebnom premazu otporan je na ogrebotine. Rezolucija digitalne kamere iznosi 8 megapiksela te posjeduje dual LED bljeskalicu i mogućnost snimanja i pregledavanja HD videa dok 8 GB interne memorije može pohraniti stotine datoteka (memorija se dodatno može proširiti na 16 GB).
Dodatno, uređaj posjeduje i akcelerometar, digitalni kompas te podršku za java script. Baterija uređaja Nokia C7 može izdržati do 9.30 sati razgovora ili čak 54 sata neprekidnog slušanja glazbe. U paketu s uređajem Nokia C7, HT svojim korisnicima daruje stereo slušalice.
Prema osobnim potrebama korisnika, oba uređaja mogu se nadograditi s tisućama aplikacija iz Nokijine virtualne trgovine - Ovi storea, a uz to omogućavaju i besplatno korištenje Nokijine GPS navigacije.

Nokia N8 i C7 bit će dostupne od ponedjeljka u svim T-Centrima. Cijena uređaja Nokia N8, unutar iTarifa, je 2.498, dok se Nokia C7, također u iTarifama, može nabaviti po 1.898 kuna.
 

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 1
denizio
10:24
31. siječanj 2011.

Zašto su uopće stavili uređaju u ponudu kad su bili postupni za pro daju samo dva dana od objave i nakon dva mjeseca nitko ne zna kad ih opet bude u prodaji.