06.01.2011.

Sony Ericsson predstavio novu Xperiu – Xperia arc

Slike
Mobiteli - Sony Ericsson predstavio novu Xperiu – Xperia arc

Sony Ericssonu je Xperia linija mobitela bila pravi pogodak. Nakon novijih X10, X10 mini i X10 mini pro modela, uskoro nam dolazi još noviji i još bolji – Sony Ericsson Xperia arc.
Slika 4965
Radi se o još jednom smarphoneu na posljednoj verziji Androida (v.2.3). Prema riječima predsjednika Sony Ericssona, Berta Nordberga, ovo će biti najbolji Xperia mobitel do sada, koji će vrhunsku tehnologiju spojiti sa jednako tako vrhunskim dizajnom.

Naime, ovaj mobitel nema standardnu liniju, već je lagano zaobljen za bolje ležanje u ruci, a na najtanjem dijelu širok je tek 8,7 milimetara, a sprijeda se proteže 4,2 inčni multitouch Reality Display zaslon s Mobile BRAVIA Engineom koji osigurava kristalno jasnu sliku.

Slika 4966      U skladu sa trendovima, moći ćete snimati HD video zapise i uslikavati vrhunske fotke zahvaljujući Sonyjevom nagrađivanom Exmor R senzoru i 8.1 megapikselnoj kameri– a ukoliko vam njegov ekran neće biti dovoljan za pregledavanje video zapisa i fotki – spojite se na telkač uz pomoć ugrađenog HDMI izlaza.

Xperia arc će biti dostupna od prvog tromjesječja u Ponoćno plavoj (Midnight Blue) i Srebrnoj (Misty Silver) boji.

Najnovije vijesti iz svijeta mobitela pratite na našim
Facebook  i Twitter profilima

Komentari
dodaj komentarPošalji komentar
Ukupan broj komentara: 0